top of page

Ine Hoem - Kjetil Bjerkestrand - Mathias Eick

Ine Hoem er en norsk artist og låtskriver kjent for sin sceniske tilstedeværelse og gode formidlingsevne. Gjennombruddet kom med albumet “Angerville” og singelen “This Year», som ble en del av den kanadiske TV-serien “Degrassi”. Oppfølgeren «Moonbird» resulterte i support for Veronica Maggio. Høsten 21 slapp hun sin nye plate «Alt vi har kjært», som var et resultat av samarbeid med hennes far, forfatteren Edvard Hoem som har skrevet alle tekstene på platen. Musikken består av salmer, visepop og jazz og er Ines fjerde album i eget navn

Tangentspilleren, arrangøren og komponisten Kjetil Bjerkestrand er en av Norges mest betydningsfulle bakmenn. Han har bidratt på en lang, lang rekke norske og internasjonale plateinnspillinger. Men han gir også ut egne plater, den siste, vakre Stabat Mater, kom i 2020. I tillegg til å arrangere musikk for berømtheter som Ray Charles (!), Sissel Kyrkjebø og A-ha, har han skrevet masse film- og teatermusikk. De siste årene har han arrangert musikk for blant annet orkestrene Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, St Martin-in-the-Fields ogOslo-Filharmonien.

Trompetist, komponist og bandleder Mathias Eick har lenge blitt regnet som en av verdens fremste jazzmusikere. Han vakre, lyriske og melodiske spill fascinerer alle. Den prisbelønte musikeren og komponisten har jobbet med velrennomerte artister og band, for eksempel Trondheim Jazz Orchestra / Chick Corea, Jaga Jazzist, Turboneger og Motorpsycho. Mathias har gitt ut fem kritikerroste album i eget navn, og som trompetist, vibrafonist, kontrabassist, gitarist eller pianist har han deltatt på over 100 plateinnspillinger!

Ta kontakt for booking

 

 

bottom of page