Ine Hoem - Kjetil Bjerkestrand - Mathias Eick

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en unik formidlingsevne. Oppvokst i Oslo med sterke røtter til Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra. Musikken inneholder elementer fra både vise-pop og jazz.

Gjennombruddet kom med albumet“Angerville” og singelen“This Year» som ble en del av TV-serien“Degrassi”. Oppfølgeren «Moonbird» resulterte i turneer som support for Veronica Maggio.

Hennes tredje album «Hundre dager» kom i januar. Platen fikk strålende kritikker og singelen «Jeg vil aldri hjem» ble A-listet på NRK P1.

Tangentspilleren, arrangøren og komponisten Kjetil Bjerkestrand er en av landets mest betydningsfulle bakmenn, som også ut egne plater. Den siste - vakre Stabat Mater - kom i fjor.

I tillegg til å arrangere musikk for størrelser Ray Charles (!), Sissel Kyrkjebø og A-ha har han skrevet masse film- og teatermusikk.

De siste årene har han skapt nye verk for bl.a. orkester som Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, St Martin-in-the-Fields og Oslo-Filharmonien.

Trompetist, komponist og bandleder Mathias Eick har lenge blitt regnet som en av verdens beste jazzmusikere. Han vakre, lyriske og melodiske spill fascinerer alle.

Tildelt flere prestisjetunge priser, som International Jazz Talent-pris og Statoil-stipendet, og har jobbet med størrelser som Trondheim Jazz Orchestra/Chick Corea og band som Jaga Jazzist, Turboneger og Motorpsycho.

Han har gitt ut fire strålende album, og som trompetist, vibrafonist, kontrabassist, gitarist eller pianist har han opptrådt på langt over 100 plateinnspillinger.

Ta kontakt for booking