top of page

Gryting, far og to sønner

Instagram_wall_GRYTING_2 (002).jpg

Håvard Gryting med sønnene, Endre og Adam har sammen funnet et unikt musikalsk utrykk som spenner sømløst fra 50-talls soul, til rykende fersk urban pop og hip-hop fra Drammen. De har hver for seg blitt landskjent og etterspurt etter lovpriste opptredener på Beat for Beat, Allsang på Grensen, Håp i en Gryte, God morgen Norge og finaleplass i Norske talenter og The Voice, samt ukas låt på P3. Alle tre representerer ganske ulike sjangere og hver sin helt unike stil. Det gjør at hele familien kan ha glede av å gå på konsert. Sammen og på tvers av generasjoner.

 

Litt mer om karrierene så langt: 

 

25 år gamle Endre tok seg helt fram til semifinalen i The Voice på TV 2 i 2019 der mentor-Yosef slo fast at han allerede var en av de beste rapperne her til lands. Låtene fra showet har blitt streamet over 800 tusen ganger, bare på Spotify. I høst slapp han sin første EP, og den var bare starten på en rekke godbiter fra Norges nye rap-håp.

 

16-åringen Adam ble en publikumsfavoritt da han kom til finalen i Norske Talenter i 2019. Dommerne mente Norge hadde fått en ny stjerne og sammenlignet ham med både Michael Jackson og Bruno Mars. Adams tolkning av Unge Ferraris «Vi kan`ke være venner» har i har blitt sett over en halv million ganger på nrk.no For tiden jobber han i studio med flere nye singler.

 

Pappa Håvard, som har rukket å bli 48 år, er en erfaren vokalist og korist som deltatt i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest en rekke ganger. Håvard har vært mye på veien med blant annet Åge Sten Nilsen, Ravi, Sissel Kyrkjebø og KORK. Han er fast medlem av gruppa sanggruppa Mamas Garden, og i tillegg er han for tiden vokal-coach for The Voice på TV 2.

bottom of page